fbpx

primena
dizajnerskih rešenja

Previous
Next

Od trenutka kada nam  se javite, pa sve dok ne  završimo dizajn i opremanje Vašeg enterijera, osećaćete se  paženo, voljeno i cenjeno. Kvalitet dizajnera i ljudi koji rade  kod nas  je vrhunski. Sve su to  visoko kvalifikovani, brižni  i vrlo  sposobni  profesionalci.

Zavolećete nas kada shvatite da smo razumeli i opredmetili Vašu viziju  pretvarajući nekada običan prostor u briljantno mesto za život i uživanje! Svaki detalj, sa nama,  izgleda apsolutno neverovatno.

Bićete impresionirani našim dizajnerima i arhitektama. Poznato je da su selidbe ili uređenja novih prostora veoma  stresni procesi,  ali je naša misija da se pobrinemo da sve  bude tako lako.

Učinićemo da osećate zadovoljstvo dok posmatrate transformaciju Vašeg prostora u dom.

Kada od nas dobijete 3D rendere, oduševiće Vas njihova realnost, kao da su fotografije već obavljenog posla, te  stepen  njihove  saobraženosti sa Vašim željama. Imaćete utisak kao da Vam je neko pročitao misli i dušu, pa ih pretvorio u nameštaj.

Mi imamo ogromno iskustvo u opremanju stanova, kuća, poslovnih prostora i hotela. Radimo u zemlji i inostranstvu, opremamo prostore za stanovanje, luksuzno rentiranje ili poslovanje. Svaki put, naš izraz je nov i originalan, ali ono što je uvek isto, jeste vrhunski nivo kvaliteta materijala, savršena uslužnost  i profesionalnost naših kolega, te perfekcija u izvođenju projektnih zadataka.

Kod nas sve fantastično uklapa, svaki detalj ima svoje mesto u prostoriji koju opremamo. Ničega nije ni previše, niti premalo. Kič ne može da nam se provuče. Stilski smo perfektno precizni u dizajnu, a tehnički savršeni u proizvodnji.

Vaše je samo da zamislite, a naše je da to pretvorimo u javu.

Pročitajte još
tekstova

Primena dizajnerskih rešenja

+381(0)69/820-88-49 office@emeraldliving.rs Bulevar vojvode Stepe 52, Novi Sad Facebook-f Linkedin Youtube Instagram primena dizajnerskih rešenja Previous Next Od trenutka kada nam  se javite, pa sve

Read More »

Saveti za uređenje dnevnog boravka

+381(0)69/820-88-49 office@emeraldliving.rs Bulevar vojvode Stepe 52, Novi Sad Facebook-f Linkedin Youtube Instagram Saveti za uređenjednevnog boravka Previous Next Dnevni boravak je pored kuhinje i trpezarije

Read More »

Principi projektovanja enterijera

+381(0)69/820-88-49 office@emeraldliving.rs Bulevar vojvode Stepe 52, Novi Sad Facebook-f Linkedin Youtube Instagram Principi projektovanja enterijera Previous Next 1. Ponavljanje Ponavljajući elementi kao što su boja,

Read More »

kontaktirajte nas