fbpx

Emerald
living
tim

Bićete impresionirani našim dizajnerima i arhitektama. Poznato je da su selidbe ili uređenja novih prostora veoma stresni procesi, ali je naša misija da se pobrinemo da sve bude tako lako.

Naš pristup
POSLU

Savršenost  u dizajnu i primeni dizajnerskih rešenja!

Nameštaj iz Novog Sada…

Od trenutka kada nam se javite, pa sve dok ne završimo dizajn enterijera i opremanje vašeg životnog prostora, osećaćete se privilegovano, voljeno i cenjeno. Kvalitet rada i pristup poslu dizajnera zaposlenih u našoj kompaniji je vrhunski i maksimalno profesionalan. Sve su to visoko kvalifikovani, brižni i vrlo sposobni stručnjaci.

Bićete prezadovoljni kada vašu viziju životnog prostora pretvorimo u adekvatno mesto za život i uživanje! Svaki detalj, sa nama, izgleda apsolutno neverovatno.

Kada od nas dobijete 3D rendere (digitalne skice), oduševiće vas njihova realnost. Kao da su fotografije već obavljenog posla, odnosno stana u koji treba sada da uđete. Imaćete utisak kao da smo vam pročitali misli i pretvorili ideju u realnost. U luksuzan nameštaj po vašoj meri i želji. 

Kod nas se sve fantastično uklapa. Svaki detalj ima svoje mesto u prostoriji koju opremamo. Ničega nije ni previše, niti premalo. Kič ne može da nam se provuče. Stilski smo perfektno precizni u dizajnu, a tehnički savršeni u proizvodnji.

Emerald Living

"

Izvršni direktor

Stefan Tomić

Volimo ono što radimo. Uživamo dok dizajniramo unikatne komade nameštaja i gledamo osmehe zadovoljstva i zahvalnosti na licima naših klijenata

POZOVITE
NAS

Olga
Shiryaeva

Dizajner enterijera

Predstavnik u Crnoj Gori

pišite nam